Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Veioza OSVINO, LED
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 11:13
de Bucataras 6
la 10:25
ieri la 09:47
pe 12.02 la 10:47
pe 11.02 la 10:34
6 comentarii
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
BakeUpArtist 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Vyoleta 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...