Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 4 pahare de whisky
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:32
ieri la 10:52
pe 11.06 la 08:53
pe 10.06 la 09:10
pe 09.06 la 10:35
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
vio_dreams 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mady90 1
cirmicica 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...