Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 250 forme pentru briose
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 23:29
de Rocsi 9
la 20:17
de oanapl 7
la 17:03
de Bucataras 6
la 09:19
la 08:48
de vasimur 4
9 comentarii
6 comentarii
de Constelatialeu 9
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
Catalina L
roxanaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...