![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 15.10.2013
publicat la 12.10.2013
publicat la 10.10.2013
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorbita de perisoare din carne de manzat
Mai intai am pus apa sa fiarba intr-o oala incapatoare si in ea am taiat niste rosii foarte bine coapte, dar decojite inainte. Urmatorul pas a fost sa pun orezul la fiert intr-o craticioara, mai exact am pus la prefiert 150 de grame de orez pe care l-am lasat doar pana ce apa a dat in clocot....
Supa de rosii "anti-raceala"
Intr-o craticoara de un litru am taiat cam patru rosii felii si le-am pus cu apa la fiert impreuna cu o mana de paste – penne am folosit eu. Am lasat sa fiarba rosiile bine pana ce s-au inmuiat si a inceput a se desprinde pulpa de coaja si pana s-au fiert si pastele. In stadiul acesta am...