publicat la 15.10.2013
publicat la 12.10.2013
publicat la 10.10.2013
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorbita de perisoare din carne de manzat
Mai intai am pus apa sa fiarba intr-o oala incapatoare si in ea am taiat niste rosii foarte bine coapte, dar decojite inainte. Urmatorul pas a fost sa pun orezul la fiert intr-o craticioara, mai exact am pus la prefiert 150 de grame de orez pe care l-am lasat doar pana ce apa a dat in clocot....
Supa de rosii "anti-raceala"
Intr-o craticoara de un litru am taiat cam patru rosii felii si le-am pus cu apa la fiert impreuna cu o mana de paste – penne am folosit eu. Am lasat sa fiarba rosiile bine pana ce s-au inmuiat si a inceput a se desprinde pulpa de coaja si pana s-au fiert si pastele. In stadiul acesta am...