Pentru aceasta salata am folosit cartofi fierti si oua fierte dupa metoda clasica. Cartofii i-am taiat cubulete, iar ceapa si ouale le-am taiat felii in forma de semiluna. Am imbunatatit aceasta salata cu patrunjel, o lingura de ulei de masline, o lingurita de otet balsamic, seminte de chimen,...
Am curatat intai cartofii dupa care i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert. Cat timp cartofii au stat la fiert, am taiat ardeiul capia cubulete, la fel si avocado tot cubulete, iar patrunjelul l-am taiat fin. Pe toate le-am amestecat intr-un castron. Ca sa nu oxideze avocado si pentru un plus...
Este o salata extrem de revigoranta si de exotica, lasati-va curprinsi de prospetimea ei si-i veti simti beneficiile din plin. Pe langa toate astea, este o salata care se pregateste extrem de repede, frumoasa si colorata de care cu siguranta veti fi incantati.
Pentru a ne bucura de toti...
Am ales cam 4 castraveti potriviti si 4 rosii, le-am taiat felii si le-am adaugat intr-un castron. Apoi am luat 3 fire de ceapa verde, am taiat-o si pe ea si am adaugat-o in castron, apoi ardeiul gras l-am taiat fideluta, ardeiul iute si el si ultima data am taiat marunt cam 3 catei de usturoi...
Ca tot suntem in sezonul fructelor am folosit piersici, caise, lamaie si pepene galben. Piersicile si caisele le-am taiat felii, iar pepenele taiat cubulete. Pe toate le-am amestecat intr-un castron. Pentru un plus de aroma si ca sa impiedic oxidarea fructelor am folosit zeama de la o lamaie....
De data aceasta am asamblat o salata din rosii, castraveti, ceapa verde, morcovi, patrunjel, marar, telina, mirodenii si branza de oaie ca aveam in frigider si mi-am zis ca ar merge tare bine in salata.
Am taiat rosiile si castravetii felii, alaturi de ceapa verde si le-am pus pe toate intr-un...
Am pus broccoli împreună cu celelalte legume congelate într-o sită, deasupra unei cratițe cu apă pe foc, să se facă la aburi; nu prea mult că strică și se duc toate vitaminele, iar eu tocmai de asta nu aveam nevoie. Deci le-am lăsat la aburi cam 10-15 min...
Salata orientala cu seminte de chimen
Pentru aceasta salata am folosit cartofi fierti si oua fierte dupa metoda clasica. Cartofii i-am taiat cubulete, iar ceapa si ouale le-am taiat felii in forma de semiluna. Am imbunatatit aceasta salata cu patrunjel, o lingura de ulei de masline, o lingurita de otet balsamic, seminte de chimen,...
Salata de vara cu patrunjel si ardei capia
Am curatat intai cartofii dupa care i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert. Cat timp cartofii au stat la fiert, am taiat ardeiul capia cubulete, la fel si avocado tot cubulete, iar patrunjelul l-am taiat fin. Pe toate le-am amestecat intr-un castron. Ca sa nu oxideze avocado si pentru un plus...
Salata de sfecla rosie si hrisca
Este o salata extrem de revigoranta si de exotica, lasati-va curprinsi de prospetimea ei si-i veti simti beneficiile din plin. Pe langa toate astea, este o salata care se pregateste extrem de repede, frumoasa si colorata de care cu siguranta veti fi incantati. Pentru a ne bucura de toti...
Salata cu frunze de telina si marar
Am ales cam 4 castraveti potriviti si 4 rosii, le-am taiat felii si le-am adaugat intr-un castron. Apoi am luat 3 fire de ceapa verde, am taiat-o si pe ea si am adaugat-o in castron, apoi ardeiul gras l-am taiat fideluta, ardeiul iute si el si ultima data am taiat marunt cam 3 catei de usturoi...
Salata de fructe
Ca tot suntem in sezonul fructelor am folosit piersici, caise, lamaie si pepene galben. Piersicile si caisele le-am taiat felii, iar pepenele taiat cubulete. Pe toate le-am amestecat intr-un castron. Pentru un plus de aroma si ca sa impiedic oxidarea fructelor am folosit zeama de la o lamaie....
Salata de legume crude si branza de oaie
De data aceasta am asamblat o salata din rosii, castraveti, ceapa verde, morcovi, patrunjel, marar, telina, mirodenii si branza de oaie ca aveam in frigider si mi-am zis ca ar merge tare bine in salata. Am taiat rosiile si castravetii felii, alaturi de ceapa verde si le-am pus pe toate intr-un...
Salată de sfeclă roșie și ton
Am pus broccoli împreună cu celelalte legume congelate într-o sită, deasupra unei cratițe cu apă pe foc, să se facă la aburi; nu prea mult că strică și se duc toate vitaminele, iar eu tocmai de asta nu aveam nevoie. Deci le-am lăsat la aburi cam 10-15 min...