publicat la 15.10.2013
publicat la 12.10.2013
publicat la 10.10.2013
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Orez brun aromat cu legume sote pregatite in ulei de porumb
Am pus la fiert porumbul – am folosit porumb proaspat, pe care l-am pus la fiert si cand a fost gata doar am curat boabele si am inlaturat coceanul. Pasul urmator a fost sa pregatesc fasolea verde la aburi – am folosit pastai proaspete, necongelate. Le-am curat, spalat si taiat pe...
Dovleac copt – un deliciu
In principiu ne referim la dovleacul placintar, insa nu este singurul tip de dovleac comestibil. Dovleacul il putem coace in cuptor, intreg sau sectionat in functie de marimea lui. Pentru a face acest lucru avem nevoie de o tava – de preferabil intinsa – in care sa pregatim...