Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 boluri Ellenge
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 20:30
de Bucataras 6
la 14:47
la 12:33
la 10:06
ieri la 10:50
7 comentarii
de Panacris 9
6 comentarii
9 voturi
7 voturi
de laura_n 7
Constelatialeu
Bucataras
Gabitsa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...