Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Perie de pantofi
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Unghiera BISALUO
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:32
ieri la 10:36
pe 19.05 la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
vasimur
ioana_lupu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...