Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 10 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 20:10
de Bucataras 6
la 11:20
ieri la 18:14
ieri la 12:28
ieri la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Constelatialeu
UrsanMihaela
MotanLaOale
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...