Se curata ciupercile de picioruse si se spala.
Se face o pasta din branza/cascaval (razuit) si 2 oua batute.
Se pun ciupercile cu fata (zona in care a fost piciorusul) in jos, intr-o tava cu o cana de apa si putin ulei dupa care se sareaza.
Se dau la cuptor pentru 15 minute....
Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua.
Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena.
Adaugam treptat cele cinci linguri de faina (sau mai putine, atata faina cat sa se lege un pic) in...
Ciuperci umplute
Se curata ciupercile de picioruse si se spala. Se face o pasta din branza/cascaval (razuit) si 2 oua batute. Se pun ciupercile cu fata (zona in care a fost piciorusul) in jos, intr-o tava cu o cana de apa si putin ulei dupa care se sareaza. Se dau la cuptor pentru 15 minute....
Bulete de caşcaval şi brânză
Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua. Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena. Adaugam treptat cele cinci linguri de faina (sau mai putine, atata faina cat sa se lege un pic) in...