Se pune carnea la fiert cu un vf de sare, se curata spuma apoi se pune ceapa, morcovul si telina. Se lasa la foc mic pana se fierbe carnea. Se strecoara apoi se fac galustele dintr un ou batut foarte bine cu un vf de bicarbonat si se toarna in ploaie grisul. Se pun galustele cu o furculita , se...
Se amesteca oul cu faina, cu laptele si un vf de sare si se fac clatitele.
Se bate frisca separat.
Intr o tigaie se pune untul, apoi caisele scurse si zaharul brun. Se lasa pana se caramelizeaza.
Se impaturesc clatitele si se aseaza deasupra lor caisele, apoi frisca si se orneaza dupa...
Se pun pulpele in tava cu 1 lingura ulei. Se taie cartofii in 4, ceapa la fel, ardeiul fasii. Intr un bol se amesteca untul cu condimentele si se ung apoi pulpele bagandu-se si sub piele compozitia. Se pune apoi 1 pahar de apa cu vin si se toarna langa carne, nu peste ea! Peste cartofi se pune...
Se caleste carnea cu 1 lingura de ulei pana isi schimba culoarea, la foc potrivit. Se adauga ceapa taiata solzisori si se pune vinul. Se lasa la foc mic si se adauga condimentele si mararul aprox 25 minute. Se lasa apoi la racit si se adauga oul.
Intre timp se prajesc in 2 linguri ulei...
Supa de vita cu galuste
Se pune carnea la fiert cu un vf de sare, se curata spuma apoi se pune ceapa, morcovul si telina. Se lasa la foc mic pana se fierbe carnea. Se strecoara apoi se fac galustele dintr un ou batut foarte bine cu un vf de bicarbonat si se toarna in ploaie grisul. Se pun galustele cu o furculita , se...
Clatite cu caise caramelizate si frisca
Se amesteca oul cu faina, cu laptele si un vf de sare si se fac clatitele. Se bate frisca separat. Intr o tigaie se pune untul, apoi caisele scurse si zaharul brun. Se lasa pana se caramelizeaza. Se impaturesc clatitele si se aseaza deasupra lor caisele, apoi frisca si se orneaza dupa...
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Se pun pulpele in tava cu 1 lingura ulei. Se taie cartofii in 4, ceapa la fel, ardeiul fasii. Intr un bol se amesteca untul cu condimentele si se ung apoi pulpele bagandu-se si sub piele compozitia. Se pune apoi 1 pahar de apa cu vin si se toarna langa carne, nu peste ea! Peste cartofi se pune...
Musaca de cartofi cu muraturi
Se caleste carnea cu 1 lingura de ulei pana isi schimba culoarea, la foc potrivit. Se adauga ceapa taiata solzisori si se pune vinul. Se lasa la foc mic si se adauga condimentele si mararul aprox 25 minute. Se lasa apoi la racit si se adauga oul. Intre timp se prajesc in 2 linguri ulei...