Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Set de 4 pahare de whisky
Unghiera BISALUO
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 23:29
de Rocsi 9
la 20:17
de oanapl 7
la 17:03
de Bucataras 6
la 09:19
la 08:48
de vasimur 4
9 comentarii
6 comentarii
de Constelatialeu 9
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
Catalina L
roxanaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...