Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Taietor de pizza
Lumanare parfumata
Set de 250 forme pentru briose
Pensula de patiserie
Placa de tocat fata-verso
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:54
de Retete_gustoase 1
ieri la 20:20
ieri la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
pe 11.03 la 09:08
5 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
oanapl
adriana65 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mirela Suba 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...