Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.06.2014
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...
mai multe
publicat la 16.06.2014
Ciocan pentru carne
Suport pentru ustensile de bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Lumanare parfumata
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 19:17
ieri la 18:26
de Bucataras 6
ieri la 08:47
pe 27.04 la 19:29
de oanapl 8
pe 26.04 la 22:27
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...