Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.06.2014
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...
mai multe
publicat la 16.06.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
pe 30.12 la 15:13
de Catalina L 8
pe 28.12 la 22:08
pe 28.12 la 21:41
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Gherca Daniela
UrsanMihaela
Rocsi
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...