Dnelutza

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 16.02.2010

RETETE8
PRIETENI6
Retete

Piscoturi cu crema de mascarpone

In Dulciuri la 24 Feb 2010

Topim in MO ciocolata, adaugam migdalele si alunele macinate si mascarponele. Cu ajutorul unei linguri, amestecam bine toate ingredientele (atentie, folositi un vas destul de incapator, sa nu fiti nevoiti sa schimbati), vom obtine o crema destul de consistenta, dar delicioasa. Acum ca crema e...

Spaghetti cu pateu de masline

In Spaghete la 24 Feb 2010

Deschidem robinetul si sub apa curenta spalam bine pestisorul de sare. Stergem bine cu hirtie absorbanta, desfacem delicat in doua si scoatem sira spinarii. Intr-o tigaie de prajit incalzim doua linguri de ulei si rupem cu degetele pestisorul, lasindu-l sa se "topeasca" la foc mic....

Vol-au-vent cu somon afumat

In Aperitive / Garnituri la 23 Feb 2010

Intindem mai intii foaia de aluat si cu ajutorul unui pahar infainat, taiem cerculete destul de marisoare. Jumatate din cercuri le asezam pe foaia de copt in tava de la aragaz, le ungem cu oul zbatut (atentie, ungem usurel sa nu atingem marginile aluatului, altfel cind le dam la cuptor, nu...

Kipferl cu vanilie

In Dulciuri la 22 Feb 2010

Mai intii de toate, punem migdalele in apa clocotita, pentru a le putea curata mai usor (sau le cumparam gata "dezpielitate"), apoi le macinam. Intr-un castron destul de incapator, cernem faina, adaugam migdalele macinate, zaharul, zaharul vanilat, oul, untul taiat bucatele,...

Cupe de capsuni cu mascarpone

In Dulciuri la 22 Feb 2010

Spalam capsunile, le curatam de codite iar 300 g le taiem feliute/bucatele, depinde de paharele/cupele in care le vom aseza. Mascarponele, brinza si zaharul pudra le punem in robot si cu viteza cea mai mare le zbatem bine, timp de citeva minute. Din restul de capsuni (150 g), lingura de...

Brezel - covrigi nemtesti

In Piine la 21 Feb 2010

Cernem cele doua tipuri de faina (cred ca merge si cu faina normala), adaugam untul topit dar sa fie rece, zaharul iar pe urma drojdia pe care o dizolvam in apa calduta. Dam drumul la robot /la masina de piine si framintam, iar cind s-au amestecat bine ingredientele adaugam sarea. Vom...

Tort inimioara

In Torturi la 19 Feb 2010

Zbatem bine ouale cu zaharul, iar cind acesta s-a topit adaugam faina cernuta impreuna cu amidonul, praful de copt, zaharul vanilat si sarea. Tapetam tava de la cuptor cu hirtie de copt, rasturnam toata compozitia de blat, nivelam si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 10...

Frigarui din piept de pui

In Pui la 19 Feb 2010

Intii si intii punem trei betisoare pentru frigarui in apa rece. Apoi luam cite o bucata de piept de pui, o asezam pe hirtie de copt sau pelicula transparenta, acoperim si batem usurel cu ciocanul pentru snitele, ca sa obtinem feliutele destul de transparente... Separat taiem cit mai marunt...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]