CramaHaiducilor

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 28.09.2012

RETETE7
PRIETENI5
Retete / Aperitive / Garnituri

Cocorada ardeleneasca

In Aperitive / Garnituri la 15 Oct 2012

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate un pic de faina si apa pana se amesteca si devine un aluat ca de pita de casa, nici prea moale dar nici vartos. Dupa ce se framanta bine se pune in el o lingura de unsoare de porc ca sa il unga...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 18.10.2012

Tort de ciocolata cu visine

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]