publicat la 24.09.2014
publicat la 14.08.2014
publicat la 07.08.2014
Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.
Bucataras.ro
[email protected]
Tort trei ciocolate
Incepeti cu pregatirea blatului. Sperati albusurile de galbenusuri si bateti albusurile la viteza mare pana obtineti o spuma ferma. Adaugati zaharul si sarea si mai mixati putin pana la incorporare. Galbenusurile trebuie frecate cu uleiul si adaugate usor peste albusuri, cu ajutorul unui tel,...
Tarta delicioasa cu zmeura
Incepeti prin a pregati aluatul. Amestecati faina cu indulcitorul, untul si laptele si framantati cu mana pana obtineti un aluat pe care il lasati la frigider pentru cel putin 30 de minute. Dupa ce timpul s-a scurs, intindeti cu grija aluatul pe un blat presarat cu faina din belsug. Aveti...
Cheesecake cu lamaie
Pentru inceput pisati marunt marunt biscutii cu fundul unui pahar si incorporati folosind mana tot untul. Acesta va fi blatul. Asezati amestecul obtinut pe fundul unei tavi cu peretii rabatabiliti, avand grija ca blatul format sa ia forma tavii si sa nu existe spatii libere. Introduceti tava la...
Dulceata de zmeura cu zero calorii
Eu am inceput evident prin culegerea fructelor. A fost o adevarata placere, iar satisfactia este mult mai mare cand te implici cu adevarat. :) Puneti zaharul la fiert impreuna cu apa si amestecati usor pana se dizolva. Dati focul la intensitate mica si lasati pe aragaz cam 45 de minute,...
Panna cotta cu capsune
Pentru inceput lasati gelatina la inmuiat in lapte aproximativ 50 ml. Fierbeti la foc mic frisca lichida amestecata cu zahar si esenta de vanilie, dar fara sa dea in fiert. Adaugati gelatina, amestecati bine si luati de pe foc. Pregatiti vasele in care veti monta panna cotta si umeziti-le...
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Mai intai va ocupati de crema. Bateti frisca cu mixerul pana se intareste si amestecati cu mascaropone, zahar si galbenusurile. Personal prefer crema nu foarte dulce, asa ca va recomand sa o gustati si sa o potriviti dupa gust. Albusurile trebuie mixate bine la...
Tarta cu ananas
Am inceput cu prepararea aluatului. Amestecati folosind ambele maini faina cu untul si cu praful de sare, pana obtineti un aluat faramicios. Adaugati apoi apa si framantati bine pana obtineti un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Daca mai este nevoie, mai adaugati putina faina....
Tort "Pasiunea dintre ciocolata si zmeura"
Incepeti prin a incinge cuptorul la 180 grade si ungeti cu unt o tava cu peretii detasabili cu diametrul de 23cm. Intr-un bol amestecati cacaua, cafeaua, scortisoara si esenta de vanilie. Topiti ciocolata la foc mic, amestecand in continuu si adaugati-o si pe aceasta in compozitia formata,...
Oreo Cheesecake
Pisati biscuitii cu fundul unui pahar si amestecati cu untul topit. Cel mai bine amestecati cu mana, este foarte usor si rapid. Asezati amestecul obtinut pe fundul unei tavi cu peretii rabatabili si lasati la rece. Apoi, amestecati ricotta cu ciocolata tartinabila si 200 ml de frisca lichida...
Cheesecake cu zmeura
Pisati biscutii pe rand cu fundul unui pahar si amestecati cu untul pana se incorporeaza. Nu va sfiiti sa folositi mana pentru ca asa este cel mai usor! Tapetati fundul unei tavi cu pereti rabatabili cu amestecul obtinut si introduceti la frigider. Intre timp ne apucam de crema. Amestecati...
Tort de morcovi cu crema de mascarpone si lamaie
Ungeti cu unt o tava cu pereti detasabili. Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema usoara. Adaugati galbenusurile, unul cate unul, amestecand dupa fiecare, apoi coaja rasa si zeama de portocala. Adaugati faina si praful de copt treptat, apoi nucile tocate, scortisoara si morcovii...
Desert rapid cu zmeura
Amestecati bine mascarpone cu frisca si zaharul pudra. Gustati si daca vreti sa fie mai usoara mai adaugati putina frisca. Pregatiti 4 pahare care au stat 10 minute in frigider si agaugati 3-4 linguri de crema in fiecare. Apoi adaugati cate o mana de zmeura, iar la final frisca. Radeti putina...
Tarta cu fructe
Pentru blat trebuie sa amestecati cu mana faina, untul, 25 g zahar si o lingura cu lapte pana obtineti un aluat elastic si omogen. Lasati la frigider pentru o jumatate de ora dupa care intindeti aluatul pe un blat presarat cu faina. Foaia de aluat obtinuta asezati-o in forma de tarta unsa cu unt...