Jamie Oliver este un bucătar celebru și personalitate de televiziune britanică, cunoscut pentru abordarea sa accesibilă și inovatoare în gătit. Născut pe 27 mai 1975 în Clavering, Essex, Oliver a început să gătească la o vârstă fragedă în restaurantul...
Tradiția italiană a pastelor a întâlnit utilizarea rafinată a ingredientelor tipic asiatice, în special cele fermentate, iar din această combinație s-a născut Penne al Gorgonzola with Japanese Aromas, un preparat care i-a adus lui Chef Keita Yuge titlul de Maestru al...
Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola Picantă. Iată prin ce se remarcă aceasta din urmă.
Caracteristicile Gustului
Gorgonzola Picantă are un gust mult mai intens și picant....
Brânza Gorgonzola, una dintre cele mai renumite brânzeturi albastre din lume, este apreciată pentru aroma sa distinctă și textura cremoasă. Această brânză italiană tradițională vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola Piccante. Fiecare...
Gorgonzola, o brânză albastră cu o istorie bogată și un gust distinctiv, este nu doar un deliciu culinar, ci și o sursă valoroasă de nutrienți esențiali. Această brânză oferă numeroase beneficii nutritive, fiind un aliment dens din punct de vedere energetic și bogat...
O noutate a ultimei ediții a RoWine, la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București, a fost organizarea unui Masterclass având ca titlu ”Cum să recunoști...
Pe 2 iunie, Italia și-a serbat a 78-a aniversare din istoria statului modern. Ambasada Italiei la București a organizat cu această ocazie o ceremonie la care au fost invitați diplomați si personalități, eveniment deschis cu discursurile excelenței sale Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul...
Creatorii de continut din sfera culinara, specialistii in gastronomie si pasionatii de gatit activi in mediul online se reunesc la editia de vara Food Content Creators Conference 2024. Pe 11 iunie, nume sonore vor urca pe scena de la Hotel JW Marriott Bucuresti, unde vor dezbate noile tendinte...
O noutate a acestei ediții a RoWine, la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București, a fost organizarea unui Masterclass având ca titlu ”Cum să recunoști...
În week-end-ul recent încheiat, 24-26 mai 2024, a avut loc festivalul RoWine la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București. Evenimentul s-a bucurat de...
Celebrul Jamie Oliver adoră Farfallele cu gorgonzola și pere
Jamie Oliver este un bucătar celebru și personalitate de televiziune britanică, cunoscut pentru abordarea sa accesibilă și inovatoare în gătit. Născut pe 27 mai 1975 în Clavering, Essex, Oliver a început să gătească la o vârstă fragedă în restaurantul...
Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla
Tradiția italiană a pastelor a întâlnit utilizarea rafinată a ingredientelor tipic asiatice, în special cele fermentate, iar din această combinație s-a născut Penne al Gorgonzola with Japanese Aromas, un preparat care i-a adus lui Chef Keita Yuge titlul de Maestru al...
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola Picantă. Iată prin ce se remarcă aceasta din urmă. Caracteristicile Gustului Gorgonzola Picantă are un gust mult mai intens și picant....
Tipuri de brânză Gorgonzola Dulce și versatilitatea ei cremoasă!
Brânza Gorgonzola, una dintre cele mai renumite brânzeturi albastre din lume, este apreciată pentru aroma sa distinctă și textura cremoasă. Această brânză italiană tradițională vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola Piccante. Fiecare...
Avantajele nutriționale ale brânzei Gorgonzola
Gorgonzola, o brânză albastră cu o istorie bogată și un gust distinctiv, este nu doar un deliciu culinar, ci și o sursă valoroasă de nutrienți esențiali. Această brânză oferă numeroase beneficii nutritive, fiind un aliment dens din punct de vedere energetic și bogat...
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
O noutate a ultimei ediții a RoWine, la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București, a fost organizarea unui Masterclass având ca titlu ”Cum să recunoști...
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București. Brânza Gorgonzola vedeta unui chef Michelin!
Pe 2 iunie, Italia și-a serbat a 78-a aniversare din istoria statului modern. Ambasada Italiei la București a organizat cu această ocazie o ceremonie la care au fost invitați diplomați si personalități, eveniment deschis cu discursurile excelenței sale Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul...
Vino la intalnirea anuala a pasionatilor de arta culinara
Creatorii de continut din sfera culinara, specialistii in gastronomie si pasionatii de gatit activi in mediul online se reunesc la editia de vara Food Content Creators Conference 2024. Pe 11 iunie, nume sonore vor urca pe scena de la Hotel JW Marriott Bucuresti, unde vor dezbate noile tendinte...
MASTERCLASS RoWine „Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate” I Gustul Italiei
O noutate a acestei ediții a RoWine, la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București, a fost organizarea unui Masterclass având ca titlu ”Cum să recunoști...
Peste 23 de producători italieni de top au fost prezenți al RoWine 2024
În week-end-ul recent încheiat, 24-26 mai 2024, a avut loc festivalul RoWine la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București. Evenimentul s-a bucurat de...