Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Vaslui
Bucataras din 08.01.2015
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...
mai multe
publicat la 08.01.2015
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Placa de tocat fata-verso
Set de 4 pahare de whisky
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Lumanare parfumata
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:37
ieri la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
de danakarin 1
pe 10.11 la 10:23
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bomboane Raffaello
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...