Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Vaslui
Bucataras din 08.01.2015
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...
mai multe
publicat la 08.01.2015
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
Unghiera BISALUO
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Suport pentru ustensile de bucatarie
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
de Bucataras 6
la 08:25
de RODIMUR 8
ieri la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
Constelatialeu
Panacris
vasimur
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bomboane Raffaello
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...