publicat la 04.01.2018
publicat la 13.01.2016
publicat la 12.01.2016
Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!
Bucataras.ro
[email protected]
Eclere cu vanilie
Cojile Punem apa, laptele si untul intr-o cratita pe aragaz si lasam pana clocoteste apoi adaugam faina toata deodata si amestecam bine apoi lasam compozitia cam 10 minute la racit si incepem sa adaugam cate un ou, nu adaugam alt ou pana cel dinainte nu s-a incorporat bine, dupa ce...
Tort amandina
Blatul este pandispan cu cacao: punem cele 6 oua intr-un bol si le mixam cu un pic de sare pana isi capata volum apoi adaugam zaharul si mixam in continuare. Dupa ce s-a topit zaharul adaugam uleiul si esenta de rom si mixam. Apoi punem faina, cacao si praful de copt si amestecam cu o...
Tort de ciocolata
Incepem cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei ,bolul pe care il folosim pentru a amesteca ingredientele trebuie sa fie bine degresat. Pentru blatul mare , punem un pachet de unt in castron si amestecam bine apoi adaugam 375 gr de zahar brun si mixam in continuare. Dupa...
TORT WINNE CU CIOCOLATA
Se sparg ouale intr-un bol si se mixeaza pana isi maresc volumul apoi se adauga zaharul. Se mixeaza in continuare dupa ce s-a topit zaharul, adaugam untul topit, esenta si continuam mixarea timp de 5 minute. Adaugam faina si cacao, amestecam cu o spatula de silicon, tapetati forma cu hartie...
Tort cu ciocolata
Se sparg ouale intr-un bol si se mixeaza pana isi maresc volumul apoi se adauga zaharul. Se mixeaza in continuare dupa ce s-a topit zaharul, adaugam untul topit, esenta si continuam mixarea timp de 5 minute. Adaugam faina si cacao, amestecam cu o spatula de silicon, tapetati forma cu hartie...
Tort cu ciocolata
Blat: Pentru inceput am luat ouale si le-am batut spuma intru-un castron, apoi am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit zaharul. Am adaugat uleiul si esenta de rom si am continuat cu mixarea timp de 2 minute, am adaugat faina si cacaua si am amestecat cu o paleta de silicon . Dupa ce s-a...
Tort Papusa
Dragii mei, blatul eu il prepar asa: Pun ouale intr-un bol, le mixez foarte bine pana isi maresc volumul, adaug zaharul si mixez in continuare pana nu se mai simte zaharul la mixat, apoi adaug uleiul si esenta si mixez inca 3 minute. Lasam mixerul deoparte si adaugam faina si cele 50 g de...
Tort Mickey Mouse
Pentru blat luam cele 4 oua si le batem spuma apoi adaugam cate o lingura zahar si amestecam cu mixerul in continuare pana se ingroasa si adaugam untul topit ( intre timp s-a racit)continuam sa mixam si adaugam esenta de rom apoi adaugam faina, zaharul vanilat, praful de copt si cacao si...
Tort Masina cu ciocolata
Intai si-ntai pune-ti sufletul in ceea ce faci Batem ouale bine pana isi maresc volumul, apoi punem zaharul vanilat, zaharul si esenta de rom si amestecati cu mixerul la viteza mare pana se ingroasa, adaugati uleilul si amestecat din nou timp de 1-2 minute, adaugati faina, praful de copt si...