Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 05.09.2011
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...
mai multe
publicat la 05.09.2011
Unghiera BISALUO
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 4 pahare de whisky
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 11:40
la 11:28
la 09:53
de Bucataras 8
la 09:22
ieri la 09:50
de RODIMUR 8
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Constelatialeu
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
Constelatialeu 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
deea2686 1
antohecristina 1
RODIMUR 8
2204 puncte
Caty 3
1206 puncte
Rocsi 9
216 puncte
Tabita _ 4
200 puncte
cristina1985 4
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine taraneasca cu seminte
Se face un aluat vascos si se lasa la dospit ~ 1 ora, la caldura, pana ce isi dubleaza volumul si devine pufos! Se unge cu unt o forma de paine sau de cozonac (mai inalta) si se adauga toata coca sub forma unui cilindru! Daca va place o puteti...