Se pune drojdie in lapte caldut,se adauga zaharul vanilat si se amesteca. Se lasa sa stea 5 minute.
Intr-un castron mare,se rastoarna faina,care se amesteca cu drojdia,oua la temperatura camerei,zaharul,sarea si coaja de lamaie. Se framanta,se...
Separăm albușurile de gălbenușuri și batem bine albușurile cu un praf de sare,iar pe parcurs se adauga zaharul tos si zahărul vanilat,si batem pana obtinem o bezea(sa nu cada din castron) asa o sa fie mai pufos. Apoi adaugam...
Mod de preparare Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana devin o spuma alba. Se adauga laptele caldut,coaja de lamaie rasa,esenta de rom sau de vanilie si zaharul vanilat. Se amesteca bine dupa care se adauga faina cernuta,in...
Gogoși la cuptor
Se pune drojdie in lapte caldut,se adauga zaharul vanilat si se amesteca. Se lasa sa stea 5 minute. Intr-un castron mare,se rastoarna faina,care se amesteca cu drojdia,oua la temperatura camerei,zaharul,sarea si coaja de lamaie. Se framanta,se...