Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
atena
Bucataras din 09.01.2013
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...
mai multe
publicat la 09.01.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Pensula de patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:14
ieri la 11:02
pe 04.11 la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
Gicuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
flory06din6 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan pufos si simplu
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...