
publicat la 28.10.2024
publicat la 28.10.2024
publicat la 26.05.2024
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Reteta de zacusca taraneasca de vinete
Iata cum se prepara Reteta de zacusca taraneasca de vinete Pentru inceput se coc vinetele. (eu le-am avut coapte in congelator de cand am copt vinetele pentru iarna, asa ca eu doar a trebuit sa le dezghet si sa le pun la scurs). Gogosarii se spala si se dau prin masina de tocat carne...
Gogosari in bulion
Se spala gogosarii si se taie fidelute. Ingredientele se pun intr-o oala la fiert. Cand clocoteste, se pun gogosarii taiati si se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand si intorcandu-i de jos in sus. Se scot cu o paleta intr-un castron si se asaza in borcane. Sosul obtinut se toarna apoi...
Ardei capia la borcan
Se coc ardeii capia pe plita. Se lasa la racit cu sare si se curata. Se macina ardeii curatati si gogosarii. Se pune uleiul la incins si se toarna peste el ardeii macinati imreuna cu gogosarii. Se condimenteaza cu sare, dupa care se fierb timp de 1 ora jumate. Se adauga salicilatul cu care se...