Intindem fiecare lipie pe care o farfurie.
Din oua si lapte facem cate o omleta pe care o condimentam cu sare, piper, si o asezam peste lipie.
Al treilea strat este din bucatele de somon afumat
Urmeaza morcovul taiat bastonase si rondelele de castravete.
Rulam si devoram!
Pestele a fost gata curatat de solzi si eviscerat, lucru care mi-a facut munca mai usoara si mai placuta. Asa ca doar l-am spalat si l-am plasat strategic intr-un vas de lut. Am pregatit o crema din usturoiul pisat, frecat cu sare, ulei de masline, oregano si zeama de la o lamaie. Cu acest...
Sushi wrap
Intindem fiecare lipie pe care o farfurie. Din oua si lapte facem cate o omleta pe care o condimentam cu sare, piper, si o asezam peste lipie. Al treilea strat este din bucatele de somon afumat Urmeaza morcovul taiat bastonase si rondelele de castravete. Rulam si devoram!
Novac cu mandarine
Pestele a fost gata curatat de solzi si eviscerat, lucru care mi-a facut munca mai usoara si mai placuta. Asa ca doar l-am spalat si l-am plasat strategic intr-un vas de lut. Am pregatit o crema din usturoiul pisat, frecat cu sare, ulei de masline, oregano si zeama de la o lamaie. Cu acest...