Se topeste ciocolata in bain marin si sa lasa 15 min sa se racoresca.
Intre timp se freaca zaharul cu mascorpone pana se face ca o crema.Se adauga ciocolata si se amesteca bine.Se da la rece cam 2 ore dupa care se ia cu lingurita si se...
Taiati carnaciorii in 16 bucati egale. Bateti bine feliile de carne si taiatile in jumatate(incercati sa obtineti o latime 6-8 cm) si puneti o frunza de salvie ,3-4 cuburi de sunca si rulati dupa care le mai rulati o data in felia de bacon....
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se deschide la culoare si se adauga mascarponele.Eu am folosit mixerul.
Se unge platoul cu putina crema. Se trece cate un piscot prin cafea si se face un strat care se acopera cu un strat de crema....
Taiati marunt ciocolata.Puneti frisca intr-o olita la fiert. Cand incepe sa fiarba dati deoparte si adaugati ciocolata. Amestecati bine pana se incorporeaza ciocolata.Compozitia trebuie sa devina cremoasa. Se lasa la racit.Se fac bilute mici...
Se taie ciocolata marunt si se da deoparte.Puneti galbenusurile si zaharul intr-o oala de inox cu fundul dublu si mixati pana se deschide la culoare.
Se adauga Marsala cate putin si se continua cu mixerul pana se amalgameaza totul si adaugati...
Intr-un pahar long drink puneti frunzele de menta si zaharul brun si pisati bine ca sa iasa aroma de menta . Adaugari sucul de lime si pisati inca cateva secunde. Umpleti paharul cu gheata ,adaugati rumul si un jet de sifon sau apa minerala....
Luati un pahar "coppa margherita" si tinandul-l cu gura in jos ,umeziti bordu cu lamaie. Puneti intr-o farfuriuta sare fina si introduceti bordul .Puneti paharul in congelator pentru a se raci bine. Intre timp puneti in shaker 3/4 de ghiata...
Se taie lime-ul in cuburi mici si se pune intr-un pahar larg tip old fashioned . Se adauga zaharul brun si se piseaza bine pana iese sucul din lime.Se adauga si capsunile spalate si taiate in jumatate si se continua pisarea . Umpleti...
Se taie lime -ul in patratele si se aseaza intr-un pahar tip old fashioned, deajuns de larg. Se adauga zaharul brun si se piseaza ca pe usturoi pana se amesteca bine zaharul cu zeama de la lime.
Se piseaza bine gheata si se umple...
Toffe
Se topeste ciocolata in bain marin si sa lasa 15 min sa se racoresca. Intre timp se freaca zaharul cu mascorpone pana se face ca o crema.Se adauga ciocolata si se amesteca bine.Se da la rece cam 2 ore dupa care se ia cu lingurita si se...