Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Astăzi atragi toate privirile. Efectul este sporit, poate, și de faptul că te-ai încălțat cu câte un pantof din două perechi diferite.
Set de 3 boluri Ellenge
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
pe 19.12 la 15:06
pe 19.12 la 12:51
pe 19.12 la 10:30
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
Panacris
Caty
vasimur
MotanLaOale
Adele
Cantboilanegg 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ramo81 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....