Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Taietor de pizza
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
de vasimur 4
pe 29.08 la 16:08
de Bucataras 8
pe 29.08 la 13:57
pe 29.08 la 11:55
pe 29.08 la 09:31
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
gaby_gabytza 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
angyb 1
Valentina_vali 1
cristi1980 1
roxikris 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....