Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Set de 2 incaltatoare
Unghiera BISALUO
Perna ergonomica Karll
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:55
de Panacris 9
ieri la 14:58
ieri la 08:25
de RODIMUR 8
pe 26.01 la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
RODIMUR
Rocsi
oanapl
Retete_Haplea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandru29 1
karma 1
itza_mesesan 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....