Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Azi ai numai calitati: inteligenta, discernamant, logica, perspicacitate, constiinciozitate, responsabila, corecta, cumpatata, adaptabila.
Set de 2 teluri Kasahome
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Suport pentru ustensile de bucatarie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 4 pahare de whisky
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:07
de Retete_gustoase 1
ieri la 15:49
ieri la 14:48
ieri la 09:55
de oanapl 7
pe 16.03 la 21:38
de Rocsi 9
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
oanapl
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....