Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
Lumanare parfumata
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Perie de pantofi
Set de 4 pahare de whisky
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:37
ieri la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
de danakarin 1
pe 10.11 la 10:23
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....