Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 16.05.2012
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Voturi:30
Voturi:25
Voturi:91
In cont 12
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 13:29
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
pe 05.05 la 08:23
4 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
MotanLaOale
Bucataras
RODIMUR
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!