Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 16.05.2012
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.
Voturi:29
Voturi:20
Voturi:22
In cont 12
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
ieri la 20:58
ieri la 20:07
ieri la 18:56
de Constelatialeu 9
pe 24.01 la 20:30
de Bucataras 6
pe 24.01 la 14:47
8 comentarii
de Panacris 9
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
mihaelar63
ionela2682 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Brindusa 1
iolanda-elena 1
anelina 1
Gabriela T 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!