Iata si preturi valabile in februarie 2010, dupa care sa va puteti orienta:
Mincare:
Supa gulas (15 lei), Ciorba de varza cu afumatura Korhely (13 lei), Ciolan a la "brutareasa" (28 lei), Coaste de porc (29 lei), Pui a la "matra" (25 lei), Muschi de vita a la Szeged (46 lei)Cartofi cu rozmarin la cuptor (9 lei), Cotlete de berbecut la gratar cu salata asortata (42 lei), Cotlet 'Sormester" (32 lei), Ardei umpluti cu varza (9 lei), Papricas de pui (17 lei), Crema de zahar ars (11 lei), Desertul casei (11 lei), Somloi (15 lei).
Bautura:
Vin Castel Bolovanu 65 lei, Ursus draft (9,9 lei), Cola 250 ml (5,9 lei), Apa minerala Dorna 0,33 (6 lei), Espresso lung (6,9 lei)
Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga
Bucataras.ro
[email protected]
ionix
La: 25.09.2010, 20:13
super... o sa pun si eu de la restaurantul Tripoli, unde mi-am facut ziua acum 2 ani.... retin retaurantul asta si-o sa ma duc sa beau o apa plata cu lamaie, daca-i prea scump :))
Bucataras
La: 25.09.2010, 19:54
Un restaurant bun din zona Lipscani. Mincarea a fost buna, atmosfera placuta. Nu e ieftin, insa merita de ocazie. In seara in care am fost noi avea un taraf si cam trebuie sa-ti placa muzica ungureasca. Mie mi s-au parut miorlaitzi :D