Alte detalii
Bonton Palace nu mai are restaurant, spatiul a fost subinchiriat lui Sushi Ko (deschis in iunie 2012) si unui restaurant care va fi deschis in toamna lui 2012, Salt. Bonton a ramas numai cu terasa - club, redenumita Bonton Lounge. (iulie 2012)
---------------
Restaurantul a fost inchis pentru public, se fac doar evenimente acolo. Va fi redeschis in vara lui 2012, odata cu terasa.
---------------
Bonton Palace e chiar un palat, in adevaratul sens al cuvantului. Nu e din acelea cu vitralii si turnulete, ca in romane, ci unul ca un mic mall, adica un palat al zilelor noastre. Andrei Nastase (fiul lui Adrian Nastase, cel cu Zambaccianul) a avut ambitia sa faca cel mai megaloman club din Bucuresti, si cred ca a reusit. E o cladire noua pe malul Herastraului, construita de la zero, special pentru asa ceva. Gradina (un adevarat parc, de fapt) e absolut impresionanta. Restaurantul pare sa fie mai mult o anexa, reflectoarele par sa fie puse pe club, pe ce se intampla acolo si, mai ales, pe cine vine acolo. La restaurant l-au adus pe celebrul chef David Contant, insa care nu a stat acolo decat foarte putin, nu stiu din ce motiv. Eu am fost la putin timp de la deschidere si am apucat mancare facuta de el. E drept, si-a impus sa faca un meniu simplu si sa nu faca "haute gastronomie" la Bonton Palace, pentru ca asta nu intra in politica stabilimentului. Insa tot buna a fost, si asa, fara "haute cuisine". Nu stiu cum mai e acum, dupa ce a plecat, probabil ca a ramas tot la un nivel destul de inalt. Merita mers acolo cel putin o data in viata, fara indoiala, mai ales daca aveti aplecare catre reflectia sociologica si filosofica. (GB - aug. 2010)
Scrie parerea ta