Alte detalii
Clasic e restaurantul hotelului Caro, una dintre cladirile acelea din caramida rosie din complexul de la intersectia dintre Fabrica de Glucoza cu Calea Vacarestilor. Mai e un restaurant in hotel, Belvedere, insa am inteles ca acela e numai pentru micul dejun.
Restaurantul e la subsol, insa e foarte mare, ne asteptam sa fie ceva inghesuit si intunecos, insa nu a fosa asa. Intra destula lumina de la geamurile de pe o latura, care dau catre o curte interioara. Locul e curat, bine intretinut, amenajat chiar clasic, dupa cum ii spune si numele, dupa felul luxului de acum cateva zeci de ani.
Si meniul e tot clasic, cu o bucatarie nedefinita, greu de incadrat, denumita generic acum ca "urbana". Accentul e pus pe eficienta, ceva diversitate, sa poata satisface cat mai multe gusturi, sa plece oamenii satui de acolo, nu neaparat cu amintirea unui pranz sau a unei cine memorabile, ca eveniment gastronomic.
Preturile sunt rezonabile, serviciul a fost foarte bun, rapid si eficient, cu un chelner inimos, facut pentru meseria aceasta. Clienti erau multi, de la hotel si de la numeroasele cladiri cu birouri din zona, fara indoiala.
Clasic, restaurantul hotelului Caro, din Barbu Vacarescu, e, asadar, un restaurant serios, bine facut si intretinut, in care mananci bine si pe saturate sin din care ai toate sansele sa pleci multumit. Sigur, nu e de mers pana la hotelul Caro pentru o masa, insa daca sunteti in zona e o optiune foarte buna si sigura. (GB - martie 2014)
Scrie parerea ta