Alte detalii
Restaurantul Chocolat de la Atheneu a luat locul unei foste cafenele, Turabo, cred, care a avut o oarecare faima cu ceva vreme in urma. Acesta este al treilea restaurant Chocolat, ultimul deschis, dupa primul lor Chocolat in Centrul Vechi, pe Stavropoleos, si un al doilea Chocolat in Beller.
Conceptul e acelasi, culorile, mobilierul, scaunele incomode, facute sa para deosebite cu orice pret, fumul dens. Au si o terasa in fata, destul de mare. Meniul si celelalte de la Chocolat Atheneu sunt la fel ca si la celelalte restaurante Chocolat, despre care am scris, nu mai revin. Mancarea a fost ceva mai buna cand le-au deschis, apoi a devenit mai comerciala pe masura ce si-au dat seama ca nu pentru asta vin clientii la Chocolat, ci ca la o cafenea mai mare. E normal sa fie asa, nu vad niciun motiv pentru care sa faca o mancare mai sofisticata decat o cer clientii, cu costuri disproportionate. Preturile sunt destul de mari, serviciul mecanic, impersonal. Clienti destul de multi.
Boutique Restaurant Chocolat Ateneu asa cum se prezinta ei - e, deci, o cafenea-restaurant foarte potrivita locului in care se afla, zona turistica, bucuresteni si straini pentru care mersul la localurile din centru inseamna iesit in oras, in primul rand. (GB martie 2014)
Scrie parerea ta