Sursa: amfostacolo.ro
Acest restaurant mi-a fost recomandat de cineva undeva la inceputul acestui an. De atunci si pina acum am fost acolo de vreo 4-5 ori (masa cu firma de 8 martie, mese de afaceri, mese cu prietenii) si niciodata nu am fost dezamagita.
Sursa: aphextwinz.wordpress.com
Am citit cronici, am rezervat, am mers, sase insi. O sa pun si fotografii zilele care urmeaza ca nu le am eu, scriu azi pentru ca sa nu uit. In primul rand atmosfera e foarte faina, inauntru e ca un orasel, preturile asa si asa, oricum, nu sunt preturi de Dorobanti, le puteti vedea pe meniu:
Sursa: www.adevarul.ro
Situat pe Dorobanţi, vizavi de Perla, localul îşi respectă în totalitate tema, de la decor până la meniu. Când intri în restaurant, prima senzaţie pe care o ai este că ai ieşit afară, în grădina Castelului de la Balcic al Reginei Maria. Decorul reproduce grădina castelului, camera reginei, dar şi străzile vechi ale oraşului.
Sursa: www.zf.ro
Pentru inceput, la Balcic am incercat niste icre dulci care merg la tanc cu pita cu unt si branza denumita la ei parlenca, niste kaiser care e de fapt carne de vita crud uscata si imboiata si niste branzeturi bulgaresti excelente, de la feta pana la varianta cu mucigai nobil. Trebuie sa va spun ca, oriunde mergeti in Bulgaria, veti gasi o branza care, cu parere de rau recunosc, bate bricolajul nostru lactat.
Sursa: restauranteromania.blogspot.com
Restaurantul Balcic este un restaurant foarte frumos decorat. Prima data am fost la acest local - care era nou in zona Perla din Bucuresti - in luna august. Prietenii nostri de la Ambasada Irlandei plecau din Romania, asa ca i-am invitat la un asa numit "Pranz de adio" ... Cu toate ca mancarea a fost buna, serviciile au fost extrem de proaste si de asemenea am fost literalmente invadati de muste, noi alegand sa stam pe terasa ...
Sursa: metropotam.ro
Nu stiu cum sunt politistii, dar pe bucatarii bulgari iti vine sa-i iei acasa si sa-i rogi sa-ti mai faca un ciuska biurek (ardei umplut cu branza si apoi facut pane - delicios).Restaurantul Balcic, aflat langa Perla, in Dorobanti, este unul dintre putinele restaurante care-si respecta in totalitate tema, de la decor pana la meniu.
Sursa: dalegurii.wordpress.com
Am fost la restaurantul Balcic de pe locul fostei cofetării Perla împins de premiul oferit de Time Out Bucureşti la Gala Eat&Drink 2010. Balcic a luat premiul de “Cel mai bun restaurant cu specific” la gala mai-sus menţionată.
Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga
Bucataras.ro
[email protected]