Doripesco

Alte detalii

La Doripesco, este mai mult decât specialitatea maeştrilor bucătari; este motivul pentru care iţi vei dori să te întorci aici, secretul fiind ingredientul cheie: pasiune şi mult suflet!

 Crapul, abia scos din acvariul restaurantului, potrivit rumenit la grătar, cu condimente speciale de peşte, este pus apoi să înoate în saramura uşor picantă şi bogată în feliuţe de roşii, ardei iute şi ceapă din abundenţă. Iar ca saramura să fie fără egal, se adaugă şi mirodenii: boia de ardei iute şi aromatul usturoi pisat, totul presărat cu cel mai proaspăt pătrunjel. Asortată cu o mămăliguţă ardelenească, ce-i mai lipseşte? Să aveţi poftă şi un pahar de vin lângă

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]