Doripesco

Alte detalii

La Doripesco, este mai mult decât specialitatea maeştrilor bucătari; este motivul pentru care iţi vei dori să te întorci aici, secretul fiind ingredientul cheie: pasiune şi mult suflet!

 Crapul, abia scos din acvariul restaurantului, potrivit rumenit la grătar, cu condimente speciale de peşte, este pus apoi să înoate în saramura uşor picantă şi bogată în feliuţe de roşii, ardei iute şi ceapă din abundenţă. Iar ca saramura să fie fără egal, se adaugă şi mirodenii: boia de ardei iute şi aromatul usturoi pisat, totul presărat cu cel mai proaspăt pătrunjel. Asortată cu o mămăliguţă ardelenească, ce-i mai lipseşte? Să aveţi poftă şi un pahar de vin lângă

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]