
publicat la 04.04.2016
publicat la 15.03.2016
publicat la 07.03.2016
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Buna searaaaa! ;;) Azi am muncit toata ziulica, asa harnica am fost. Am pregatit aluatul de mucenici, l-am lasat la crescut mai bine de doua ore, ca am plecat cu treaba pana la Casuta. Cand m-am intors, am modelatsi am copt fo 40 de mucenici, dar n-am baut paharele cu vin. :P Acum, pe seara, am fost la sala si dupa, am mancat un mucenic, mic, mic, dulce, insiropat, cleios si plin de nuca. Nu se depune, va zic! :)) A fost prea bun! :))