Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 20.08.2013
Se unge felia de paine cu crema de branza. Rosia se taie pe la mijloc in zig-zag pentru a forma floarea. In mijlocul rosiei se pune o maslina.
publicat la 22.10.2013
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:04
de Rocsi 9
pe 27.05 la 20:13
de laura_n 7
pe 27.05 la 13:19
pe 27.05 la 08:29
pe 26.05 la 10:52
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
oanapl
motocris_ar
Panacris
vasimur
MotanLaOale
daniastefania 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mony 1
ella_spy 1
luchiana 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendivs floare
Se unge felia de paine cu crema de branza. Rosia se taie pe la mijloc in zig-zag pentru a forma floarea. In mijlocul rosiei se pune o maslina.