Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 20.08.2013
Se unge felia de paine cu crema de branza. Rosia se taie pe la mijloc in zig-zag pentru a forma floarea. In mijlocul rosiei se pune o maslina.
publicat la 22.10.2013
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perie de pantofi
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Ciocan pentru carne
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
oanapl 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pana_luminita 1
Angelica 1
simo_brkic 1
PapaVio 1
dumitriu21b 1
ClauMaria 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendivs floare
Se unge felia de paine cu crema de branza. Rosia se taie pe la mijloc in zig-zag pentru a forma floarea. In mijlocul rosiei se pune o maslina.