Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!
In cont 2
Set de 2 borcane de depozitare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perie de pantofi
Set de 2 teluri Kasahome
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:10
ieri la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
pe 04.07 la 09:36
8 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Luckycake 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.