Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?
Taburet pliabil telescopic
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 20:20
de Bucataras 6
la 09:45
de Rocsi 9
ieri la 20:54
ieri la 09:08
de RODIMUR 8
pe 10.03 la 16:30
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
adnia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cicilica 1
shmekheru 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...