Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Rola de folie pentru prajituri
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:50
ieri la 10:33
pe 30.06 la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
5 comentarii
4 comentarii
de Gherca Daniela 5
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Sidy
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
Laly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MadalinaPaula 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...