Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.
Rola de folie pentru prajituri
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
pe 30.12 la 15:13
de Catalina L 8
pe 28.12 la 22:08
pe 28.12 la 21:41
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
Gherca Daniela
UrsanMihaela
Rocsi
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...