Se taie pieptul de pui felii, se bate dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim. Umplem pipetul cu felii de cascaval si sunculita, punem putin sare si piper, apoi rulam si fixam cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se da prin ou si pesmet...
Cerneti faina, faceti loc in mijloc si puneti drojdia sfarmata cu zaharul si un pic de lapte caldut sau apa.
Lasati 15 min. sa dospeasca dupa care adaugati restul de lapte, apa, untul topit rece si faina amestecata cu sare....
Se pune branza de vaci intr-un castron, se adauga ouale (batute ca pe omleta inainte), sarea, vanilia si bicarbonatul, apoi se incorporeaza faina si se amesteca bine bine pana cand compozitia nu mai este lipicioasa, nu se mai lipeste de maini....
Rulada din piept de pui
Se taie pieptul de pui felii, se bate dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim. Umplem pipetul cu felii de cascaval si sunculita, punem putin sare si piper, apoi rulam si fixam cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se da prin ou si pesmet...