publicat la 12.07.2017
publicat la 16.05.2017
publicat la 16.05.2017
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Sos italian pentru salate
Se toaca toate ingredientele apoi se pun in blender cu ulei, otet si mierea. Se mixeaza bine pana cand devine o pasta. Dressingul obtinut si ramas se poate pune intr-un recipient si pastra pana la 90 de zile.
Sos de smantana cu marar pentru dovlecei
Se curata usturoiul si se piseaza apoi se zrobeste cu un pic de sare pana cand devine o pasta. Se adauga smantana si mararul tocat marunt si soul e gata! Se potriveste foarte bine cu dovlecei prajiti.