
publicat la 15.01.2013
publicat la 14.01.2013
publicat la 12.01.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Usturoi cu smantana
Se face foarte usor. Se piseaza usturoiul cu sare foarte bine si se adauga restul ingredientelor: smantana, uleiul, apa si mararul.:) Eu am servit repede cu cartofiori prajiti:)
Mujdei de usturoi cu rosii
Pisam rosiile,le punem in tigaie la foc mic sa scada,intre timp pisam usturoiul cu putina sare si o lingura de ulei dupa care adaugam rosiile si GATA.:)