Kaizerul se taie fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei pana devine crocant, dupa care se pune pe un servet de hartie sa absoarba excesul de grasime. Rosiile se taie in 4, se indeparteaza semintele, dupa care se taie cuburi. Maioneza se amesteca cu smantana, se condimenteaza, dupa care...
Ingredientele nu as putea sa spun ca sunt fixe. Orientativ, pot sa spun ca daca mergeam la gratar luam cam un tub de maioneza, vreo 2-3 legaturi de patrunjel (nu va zgarciti la patrunjel ca asta ii da gustul) si vreo 4-5 catei de usturoi. Le amestecati toate intr-un bol si gata sosul.
Usturoiul se piseaza, patrunjelul se taie si se adauga intr-un bol alaturi de branza cu mucegai sfaramata.
Se condimenteaza cu piper si se adauga smantana. Eu am amestecat cu mixerul, dar data viitoare o sa folosesc blenderul pentru a sfarama mai bine branza.
Dupa ce s-a omogenizat...
Dip cu sunca si rosii
Kaizerul se taie fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei pana devine crocant, dupa care se pune pe un servet de hartie sa absoarba excesul de grasime. Rosiile se taie in 4, se indeparteaza semintele, dupa care se taie cuburi. Maioneza se amesteca cu smantana, se condimenteaza, dupa care...
Sos de patrunjel
Ingredientele nu as putea sa spun ca sunt fixe. Orientativ, pot sa spun ca daca mergeam la gratar luam cam un tub de maioneza, vreo 2-3 legaturi de patrunjel (nu va zgarciti la patrunjel ca asta ii da gustul) si vreo 4-5 catei de usturoi. Le amestecati toate intr-un bol si gata sosul.
Sos de nuci
Procedeul e simplu. Se amesteca toate ingredientele, iar daca doriti o consistenta ceva mai lichida adaugati cateva picaturi de lapte.
Blue cheese dip
Usturoiul se piseaza, patrunjelul se taie si se adauga intr-un bol alaturi de branza cu mucegai sfaramata. Se condimenteaza cu piper si se adauga smantana. Eu am amestecat cu mixerul, dar data viitoare o sa folosesc blenderul pentru a sfarama mai bine branza. Dupa ce s-a omogenizat...