Hribii se pun intr-o sticla cu capac, iar peste se pune uleiul si se infileteaza sticla.
Sticla se lasa la temperatura camerei pentru 3 saptamani ca sa se patrunda aromele, dupa care se strecoara. ... Asta e varianta care zice in carte! Acuma sincer vorbind, eu nu o sa strecor nimic si o...
Dupa ce spargem cocosul, colectam lichidul din interior intr-un recipient si scoatem miezul. Partea lemnoasa de pe fiecare bucata de miez se curata cu un cutit.
Cocosul se spala, se taie in bucati mai mici se si pune in vasul unui blender. Adaugam jumatate de litru de apa calduta si lichidul...
Cartofii se feliaza foarte subtire, cine vrea poate sa ii dea pe razatoare, dar mie mi s-a parut ca arata mai bine felii.
Se toaca patrunjelul si hasmele, frunzele de oregano se desprind de pe tulpina deoarece este destul de lemnoasa. Se pun cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare si...
Ulei aromat cu hribi
Hribii se pun intr-o sticla cu capac, iar peste se pune uleiul si se infileteaza sticla. Sticla se lasa la temperatura camerei pentru 3 saptamani ca sa se patrunda aromele, dupa care se strecoara. ... Asta e varianta care zice in carte! Acuma sincer vorbind, eu nu o sa strecor nimic si o...
Lapte de cocos
Dupa ce spargem cocosul, colectam lichidul din interior intr-un recipient si scoatem miezul. Partea lemnoasa de pe fiecare bucata de miez se curata cu un cutit. Cocosul se spala, se taie in bucati mai mici se si pune in vasul unui blender. Adaugam jumatate de litru de apa calduta si lichidul...
Fritatta cu verdeturi la cuptor
Cartofii se feliaza foarte subtire, cine vrea poate sa ii dea pe razatoare, dar mie mi s-a parut ca arata mai bine felii. Se toaca patrunjelul si hasmele, frunzele de oregano se desprind de pe tulpina deoarece este destul de lemnoasa. Se pun cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare si...