Dovlecei se dau pe razatoare, se presara putina sare si se lasa jumatate de ora ca sa lase surplusul de apa, dupa care se scurg.
Se pune intr-o tigaie ceva mai mare ceapa si ardeiul la calit, iar dupa ce se inmoaie se aduga dovlecelul scurs de apa Condimentam cu piper si boia, sare nu a mai...
Pentru marinata, ceapa se taie foarte marunt sau se da pe razatoare, dupa care o amestecam cu uleiul, sosul barbecue, sucul de lamaie, boia, mustar, chat masala si sare piper.
Chat masala este un mix din urmatoarele condimente: ardei iute, sare, chimen, mango pudra, piper negru, cuisioare,...
Pieptul de pui se taie suvite subtiri. Se pune intr-un castron si se acopera cu sucul de la o portocala si o lamaie.
Se pun fasii de ardei, pana la urma eu am pus numai jumatate de ardei pentru ca am vrut sa fie pui cu ardei, nu ardei cu pui :P. Se adauga stafidele, usturoiul tocat, dupa care...
Pieptul de pui il taiem felii, dupa care il batem cu ciocanul de snitele.
Ceapa se taie marunt, iar ciupercile felii.
Intr-o tigaie punem lingura de unt si adaugam ceapa. Cand ceapa este prajita pe jumatate, adaugam ciupercile. Lasam sa se inabuse ciupercile, iar la sfarsit asezonam...
Cartofii se curata si se pun la copt pe gratarul aragazului. Intre timp sunca se taie cubulete, iar cascavalul se rade
Cand sunt copti cartofii se scot din cuptor, se taie in doua si se scobesc cu o lingura de pepene in asa fel incat sa nu rupem coaja. Miezul se zdrobeste cu ustensila de...
Musaca de dovlecei
Dovlecei se dau pe razatoare, se presara putina sare si se lasa jumatate de ora ca sa lase surplusul de apa, dupa care se scurg. Se pune intr-o tigaie ceva mai mare ceapa si ardeiul la calit, iar dupa ce se inmoaie se aduga dovlecelul scurs de apa Condimentam cu piper si boia, sare nu a mai...
Pui fript cu chat masala
Pentru marinata, ceapa se taie foarte marunt sau se da pe razatoare, dupa care o amestecam cu uleiul, sosul barbecue, sucul de lamaie, boia, mustar, chat masala si sare piper. Chat masala este un mix din urmatoarele condimente: ardei iute, sare, chimen, mango pudra, piper negru, cuisioare,...
Pui marinat in suc de portocale
Pieptul de pui se taie suvite subtiri. Se pune intr-un castron si se acopera cu sucul de la o portocala si o lamaie. Se pun fasii de ardei, pana la urma eu am pus numai jumatate de ardei pentru ca am vrut sa fie pui cu ardei, nu ardei cu pui :P. Se adauga stafidele, usturoiul tocat, dupa care...
Portofele cu ciuperci
Pieptul de pui il taiem felii, dupa care il batem cu ciocanul de snitele. Ceapa se taie marunt, iar ciupercile felii. Intr-o tigaie punem lingura de unt si adaugam ceapa. Cand ceapa este prajita pe jumatate, adaugam ciupercile. Lasam sa se inabuse ciupercile, iar la sfarsit asezonam...
Cartofi umpluti la cuptor
Cartofii se curata si se pun la copt pe gratarul aragazului. Intre timp sunca se taie cubulete, iar cascavalul se rade Cand sunt copti cartofii se scot din cuptor, se taie in doua si se scobesc cu o lingura de pepene in asa fel incat sa nu rupem coaja. Miezul se zdrobeste cu ustensila de...