Pastele se fierb conform ambalajului. Intre timp, dovleceii se taie cubulete. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de masline si catelul de usturoi. Dupa ce uleiul si-a tras aroma de la usturoi, acesta se scoate si se adauga dovlecelul. Se lasa sa se inmoaie si se adauga smantana. Se mai lasa...
Pastele se fierb conform ambalajului. Intre timp, separat, se bat ouale si se adauga zaharul, branza de vaci, stafidele, smantana, coaja de lamaie, esenta, stafidele. Se amesteca impreuna cu pastele fierte si scurse de apa. Se baga la cuptor si se lasa aproximativ 40 min. pana se rumenesc usor....
Paste rapide cu dovlecei si smantana
Pastele se fierb conform ambalajului. Intre timp, dovleceii se taie cubulete. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de masline si catelul de usturoi. Dupa ce uleiul si-a tras aroma de la usturoi, acesta se scoate si se adauga dovlecelul. Se lasa sa se inmoaie si se adauga smantana. Se mai lasa...
Paste cu branza de vaci
Pastele se fierb conform ambalajului. Intre timp, separat, se bat ouale si se adauga zaharul, branza de vaci, stafidele, smantana, coaja de lamaie, esenta, stafidele. Se amesteca impreuna cu pastele fierte si scurse de apa. Se baga la cuptor si se lasa aproximativ 40 min. pana se rumenesc usor....