Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 1
Cantar digital pentru bucatarie
Placa de tocat fata-verso
Ciocan pentru carne
Set de 2 recipiente pentru cereale
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:23
de Rocsi 9
ieri la 20:40
pe 15.11 la 09:29
pe 14.11 la 10:41
pe 13.11 la 09:37
6 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
Caty
vasimur
MotanLaOale
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...