hangiu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 24.02.2010

RETETE4
PRIETENI1
Retete / Mancaruri cu carne

Gratar de porc

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori  gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar,  boia sau condimente din comert.  se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.  Pentru o aroma buna incercati sa stropit carnea cu bere si sa o...

Gulas de vita reteta originala

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

Se curata ceapa si legumele si se taie in rondele nu foarte marunt. Intr-un ceaun mai mare se caleste slanina afumata si jumate din untura , apoi se adauga ceapa legumele si usturoiul. Adaugati untura doar daca mai este nevoie. Dupa ce au inceput sa se inmoaie si au primit culoare aurie se...

Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit

In Porc la 11 Apr 2010

Cum se prepara Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit! Se incepe pregatirea purcelului cu 3 zile inainte. In prima zi se pune la sare. Se ia purcelul si se asaza pe o folie mare si se sareaza bine cu sare grunjoasa, pe toate...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]