Tuxedo

1

Bucataras
incepator

(St. Catharines)

Bucataras din 23.03.2013

RETETE126
PRIETENI139
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de peste

In Ciorbe la 9 Dec 2013

Se curata pestele de solzi si de mate, se spala bine si se bucateste. Daca pestele este proaspat, puteti pastra si capatanile. Il tinem la rece pana cand pregatim ciorba. Legumele se spala si se toaca marunt dupa preferinta, apoi se soteaza in cateva linguri de ulei. Cand au inceput sa se...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 5 Iul 2013

Spalam si curatam legumele cu apa rece. Punem apa in oala cam jumatate, adaugam pastarnacul intreg si telina (cea pentru petiol o feliem), radem morcovul sau il taiem rondele, tocam ceapa marunt si ardeiul gras feliute subtiri si lasam sa fiarba la foc mic pana cand legumele se vor inmuia si...

Ciorba de fasole boabe

In Ciorbe la 3 Iul 2013

Se pune fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi o dam in fiert si aruncam apa de 3 ori (de fiecare data de cate ori a dat in fiert). Dupa ce am aruncat cele 3 ape, o punem iar la fiert impreuna cu morcovul si ardeiul taiate feliute, adaugam cimbrul (o crenguta de cimbru...

Supa crema de legume

In Supe la 28 Iun 2013

Se curata legumele si se spala bine apoi se pun tocate intr-o oala de 2 l la fiert impreuna cu vegeta. Cand s-au fiert, se iau cu o paleta sa se scurga de apa si se pun in blender. Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita apoi se adauga untul si...

Ciorba de salata verde cu afumatura

In Ciorbe la 2 Iun 2013

Spalam bine salata si o taiem fasii. O punem deoparte intr-un castron. Punem legumele tocate in oala cu apa pe care am umplut-o doar pe jumatate. Adaugam sare iar cand s-au fiert, punem o lingura de vegeta (daca folositi, daca nu, doar sare) si putin piper. Gustam si daca mai este nevoie de...

Ciorba de dovlecei

In Ciorbe la 23 Mai 2013

Curatam morcovii, telina, ceapa, ardeiul si pastarnacul, le tocam si le punem la fiert in cca 3 l de apa. Eu am pus pastarnacul intreg si apoi l-am scos din ciorba. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam dovleceii si orezul si mai lasam sa fiarba pana cand orezul este bine facut....

Supa cu taitei de casa

In Supe la 5 Apr 2013

  Spalam bine carnea in apa rece si o punem la fiert in 3 litri de apa. Cand a dat in fiert, adunam spuma de deasupra (o lasam sa fiarba pana cand iese tot sangele din ea) si apoi adaugam legumele spalate si curatate (intregi). Le fierbem cu un praf de sare si cateva linguri...

Supa de rosii cu galusti

In Supe la 4 Apr 2013

Mod de preparare: Este foarte simplu, intai curatam toate legumele, umplem oala cu apa doar pe jumatate si adaugam legumele taiate dupa cum va place. Eu inafara de pastarnac si telina, toc tot. Lasam supa la fiert cu un praf de sare apoi cand legumele sunt gata, adaugam sucul de rosii si...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 16.02.2015

Carrot cake

publicat la 31.03.2014

Tort de ciocolata Express

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Retete preferate
Tort Diplomat

Voturi:54

Doboș

Voturi:54

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]