modules/forum/post.tpl

Cum prepar carnea de vita pentru a fi frageda?

31.10.2009 / 09:24

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 862
Scrie-i mesaj privat

Tipsuri pentru prepararea carnii de vita

Citeaza

31.10.2009 / 22:51

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

 s-o lasi in mustar cu condimente la marinat... asta in cazul in care faci fripturica :D hmm, un alt truc ar fi marinatul in vin rosu... 

Citeaza

01.11.2009 / 00:10

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Metoda de marinare ce-am folosit-o eu la aripioare se poate folosi si la carnea de vita.

Citeaza

01.11.2009 / 09:54

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

 Miha, cu laptic??? azi fac fripturica de vita si vreau sa ma apuc s-o marinez inainte de a o baga la cuptor... desi, daca pun un "capac" din folie de aluminiu peste tava se fragezeste... doar uneori :D hehehehe

Citeaza

01.11.2009 / 12:54

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Natalia zice pe forumul DC :

Datorita continului enorm de vitamina C, kiwi fragezeste carnea in mod exceptional. Am si experimentat, chiar ieri. Alaltaieri am pregatit o marinada din ceapa, usturoi, ardei si un kiwi, maruntite toate cu blenderul. Am adaugat un pic de apa, ulei, sare, un pic de zahar si condimente, si am tinut carnea (de vita) o noapte in aceasta marinada. A doua zi am mutat totul intr-o tava si am copt cam 1.5-2 ore. Carnea a iesit f. frageda, intr-adevar.

E bine de retinut si asta.

Citeaza

01.11.2009 / 23:11

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

din motive personale nu marinez carnurile in lapte de altfel nu cred ca este nici o obisnuinta in bucataria romaneasca sa se marineze sau sa se fiarba carnea in lapte eu in romania in bucatariile femeilor nu am mai intalnit am impresia ca e ceva nou si pt romance asta?

Citeaza

04.11.2009 / 20:19

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Tipsuri pentru prepararea carnii de vita

pentru a fi mai frageda carnea de vita se tine in lapte 1-2 ore inainte de preparare.

Citeaza

18.07.2024 / 18:54

Nick: AutumnBurnett
Bucataras incepator
Bucataras din: 21.06.2022
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

rivka a spus:

din motive personale nu marinez carnurile in lapte de altfel nu cred ca este nici o obisnuinta in bucataria romaneasca sa se marineze sau sa se fiarba carnea in lapte eu in romania in bucatariile femeilor nu am mai intalnit am impresia ca e ceva nou si pt romance asta?

 O cremă de unt bine făcută poate oferi o bază excelentă pentru icing și poate fi ajustată în consistență pentru a se potrivi nevoilor tale dinosaur game.

Citeaza

10.08.2024 / 10:59

Nick: barekus7839523
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.08.2024
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

  As an avid online gamer in Australia, I must say that I've stumbled upon a real gem. The seamless navigation and wide array of game choices are absolutely enthralling. It's like stepping into a whirlwind of fun and excitement. This platform's Clubhouse user-friendly interface and vibrant energy have particularly impressed me. The way it transports you into a world of thrilling gaming experiences is unmatched. Do yourself a favour and check out this platform. I promise you, it's an adventure you won't want to miss out on.


Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]