Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.12.2014
Din ingredinete se face o coca moale. Se intinde cu mana intr-o tava micuta , in care sa pus in prealabil foaie de copt. Se da cam 7-8 minute la cuptor. Blatul se unge cu gem de macese. Se pune deasupra bezeaua si se decoreaza cu putin gem...
mai multe
publicat la 16.12.2014
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 13:57
de laura_n 7
la 13:33
de Constelatialeu 9
ieri la 17:50
ieri la 15:17
ieri la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
laura_n
babi5 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea123 1
benairina 1
Nu e moft 1
gaby_isro 1
merylow 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura semiluna cu gem de macese
Din ingredinete se face o coca moale. Se intinde cu mana intr-o tava micuta , in care sa pus in prealabil foaie de copt. Se da cam 7-8 minute la cuptor. Blatul se unge cu gem de macese. Se pune deasupra bezeaua si se decoreaza cu putin gem...