Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.09.2010
Marul se sculpteaza. In timpul lucrului se stropeste cu zeama de lamaie.La sfarsit se da prin gelatina si se pastreaza la rece.
Pensula de patiserie
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Set de 2 recipiente pentru cereale
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 20:10
de Bucataras 6
ieri la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
pe 23.12 la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mar
Marul se sculpteaza. In timpul lucrului se stropeste cu zeama de lamaie.La sfarsit se da prin gelatina si se pastreaza la rece.