Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2014
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...
mai multe
publicat la 28.04.2014
Veioza OSVINO, LED
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 18:14
la 12:28
la 10:52
de oanapl 7
ieri la 16:24
pe 19.12 la 09:41
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
Bucataras
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu gem
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...