2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os.
Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet si incep sa cladesc budinca :...
1 mai - amintiri de odinioara
Carnea, feliata si condimenatata a stat 1 ora la macerat Cartofii, metoda obisnuita de pireu .. Salata de varza cu rosii, clasica !
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor
2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os. Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet si incep sa cladesc budinca :...